"Stokpaardjes" werd in 2010 uitgegeven bij Uitgeverij Gopher en is mijn eerste boek. Uit een enorm archief aan schrijfsels die ik altijd veilig in mijn computer en opschrijfboeken had laten zitten, ontstond uiteindelijk een teksten- en gedichtenbundel over allerlei onderwerpen. Van het leven met paarden tot liefde voor taal en van poedels tot chagrijnige doktersassistentes. Alle teksten hebben echter één ding gemeen: ze prikkelen de lezer tot zelf nadenken en verder kijken dan vertrouwde hokjes en denkkaders. Ik beschrijf met de nodige humor alles wat mij boeit: mijn Stokpaardjes!

 

Prijs: 15 Euro

 

ISBN: 9789051797336

www.gopher.nl

 

"Onbeteugeld" verscheen in 2013 bij Uitgeverij Gopher en is net als Stokpaardjes een teksten- en gedichtenbundel met eigen illustraties. Opnieuw daag ik de lezer uit tot één stap verder kijken dan zijn neus lang is. Laat jij je beteugelen door je denk- en kijkkaders, of treed je de wereld onbeteugeld tegemoet? "Onbeteugeld" is evenals "Stokpaardjes" geinspireerd door mijn dagelijks werk met paarden en mensen. Die inspiratie reikt echter veel verder dan alleen de paardenwereld, en "Onbeteugeld" behandelt dan ook verschillende en vaak verrassende onderwerpen.

 

Prijs: 17,50 Euro

 

ISBN: 9789051798579

www.gopher.nl

Boeken

Bestellen en vragen over bestellen kan via het contactformulier!

"EigenWijs' verscheen in november 2016 bij Uitgeverij Gopher. In deze verhalen- en gedichtenbundel staan het contact en de communicatie met mensen meer centraal dan de paarden. Juist omdat ik het waarachtig ontmoeten van mensen helemaal niet vanzelfsprekend vind, schrijf ik er graag over. EigenWijs gaat over eigen wijsheid, zowel in contact met jezelf als in contact met de ander. Dit boek bevat tevens een tiental sprookjes die gebaseerd zijn op het gedachtengoed van het systemisch werken.

 

Prijs: 22,50 Euro

 

ISBN: 9789051799446

www.gopher.nl

 

Onbeteugeld
Stokpaardjes
EigenWijs

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com